Retrospectiva anului 2020..

Un an care a fost pentru noi toți, cel mai interesant aș putea spune, mai dificil, mai diferit și totuși mai bun.
Mă veți întreba cum de spun că..a fost mai bun? Dar un lucru simplu ne-a învățat, sau mai bine zis, ne-a adus aminte acest an, 2020.

Ne-a adus aminte să fim mai uniți. Acest an, ne-a unit. Tocmai prin această pandemie, ne-a unit, forțându-ne să stăm în case, alături de oamenii cu care conviețuiam și pe care probabil, nu-i prețuiam, nu le vorbeam, nu-i mai “întâlneam”, din pricina timpului, sau mai degrabă din lipsa timpului.
Știu, veți spune că acest lucru a creat doar și mai multe probleme sau că le-au crescut pe cele care existau acolo deja, însă tind să cred că atunci când există ceva care ne tulbură viața atât de rău, este important cum ne raportăm noi la această situație! Cum facem față și mai ales cum reacționăm!

Mie, personal acest an, mi-a oferit multe lecții, mai mult decât atât, am cunoscut oameni noi și am legat prietenii frumoase.

In timpul pandemiei, a acestei nebunii, am găsit iubirea aceea pe care mulți o caută. Am avut un om care a fost și este alături de mine, atunci când oamenii fugeau de ei însăși. Un om care a crezut in mine și care m-a acceptat așa cum sunt și pe care l-am acceptat! Am dezvoltat amândoi, împreună o relație frumoasă, atunci când lumea părea că se prăbușește in orice clipă..

Am simțit iar acei fluturași in stomac, nerăbdarea revederii, bucuria descoperirii celuilalt. Am simțit iubirea din nou, atunci când nu m-am așteptat!

In acest an, m-am redescoperit, m-am dezvoltat personal cât și profesional. Am învățat să prețuiesc mai mult viața, momentele frumoase, oamenii..

Îmi doresc un an nou mai bun decât acesta, din care să învățăm mai mult, să (ne) prețuim mai mult.

Un an nou fericit, prieteni! La mulți ani, 2021!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s