Gânduri de sfârșit de an..

Gânduri de sfârșit de an..2020, surprinde-mă frumos, 2019 îți mulțumesc pentru tot.

A fost un an greu. Și tare plin. Cu de toate, în care am realizat multe, în care am și pierdut câte ceva, dar și anul in care m-am regăsit pe mine.

A fost un an care a început în forță, cu noul meu loc de muncă, a continuat cu ziua mea de naștere, în care am fost la un concert al cântăreței mele preferate (Irina Rimes) ale cărei melodii m-au inspirat să scriu articolele “Pact cu fantomele trecutului”, care făceau referire la o veche iubire, peste care nu am putut să trec așa de ușor, dar pe care, în timp am învățat că pot trăi și fără această iubire.

A fost un an al învățăturii, mi-am dat seama că pot face multe și am realizat spre sfârșitul anului că aș fi putut fi atât de aproape de sfârșitul meu, fără a-mi îndeplini toate visurile și dorințele mele. Anul acesta chiar am fost la un milimetru să mi se întâmple ceva rău, și mă refer aici la accidente, cât și despre starea mea de sănătate, pe care am reușit să o stabilesc în ultima clipă ( nu voi mai detalia, dacă știți articolul cu ambulanța, știți la ce mă refer).

Și mi-am dat seama, că viața este așa de prețioasă, evident că știam asta, și o știm cu toții, dar până când nu ni se întâmplă ceva care să ne trezească, nu realizăm asta..

Așa că anul ce vine, îmi doresc să fac toate lucrurile de care până acum mi-a fost teamă, sau le-am dat la o parte, pentru alte lucruri neimportante pentru sufletul meu.

Voi urma tot felul de cursuri (nu vreau să vorbesc despre nimic, până ce acestea nu vor fi îndeplinite), am in plan să dau câteva examene, să urmez câteva practici de meditație, relaxare (pentru o minte mai sănătoasă) și bineînțeles să scriu și să citesc cât mai mult.

Am de gând să public o a 2 a carte, o poveste cu inserții reale din viața mea, dar care are la bază și o parte de ficțiune, așa că doar eu voi știi ce este real și ce nu, pentru că dacă voi admite că tot ce am scris acolo este real, cel mai probabil voi răni câteva persoane din jurul meu, și nu asta mi-este intenția. Vreau doar să scriu o poveste, prin care, mai mult sau mai puțin, cu toții am trecut prin așa ceva și în care ne regăsim. Este o combinație dintre viață și moarte, sentimente și gânduri, iubire și ură. Încă nu vă pot dezvălui titlul cărții, dar sunt sigură că vă va plăcea. Și de asemenea, am de gând ca de data asta să fac o lansare a cărții, în care ne vom putea cunoaște, vorbi, poza. 🙂 (dar de asta vă voi anunța pe parcursul anului).

2020, va fi un al dezvoltării personale, fizice, mentale.

Sper să fie un an cât mai bun pentru toți, să evoluăm, să facem ceea ce ne dorim, atâta timp cât nu rănim pe nimeni și să fim fericiți.

Un an bun și frumos, vă doresc! ❤

madalinasite.wordpress.com

5 gânduri despre “Gânduri de sfârșit de an..

  1. …de cele mai multe ori descoperim la sfarsitul anului ca am pierdut multe, ca am grresit si mai multe dar ca in final am si realizat multe, asa ca iti doresc ca 2020 sa fie bun si frumos

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s