Mai mult de 3 luni..oare?!

Mai mult de 3 luni..oare?!
 
Te-am adus în starea în care să te îndrăgostești nebunește de mine. Să mă visezi nu doar noaptea, ci o viață întreagă. Să mă vezi în fiecare femeie de pe stradă, dar să știi că nu-s deloc ca ele, căci eu sunt unică. Unica ta iubire, ascunsă în inima ta.
 
M-am jucat cu tine, cu sentimentele tale, te-am mințit că te iubesc și am jurat că voi fi alături de tine, indiferent de ce s-ar întâmpla. Mai mult de trei luni, nici nu ți-am putut oferit. Da, sunt o femeie rea, te-am păstrat în viața mea, până ce doar eu am obținut ce voiam. Ți-am luat tot, deși nu mi-ai oferit nimic. Scuze, din spusele tale, tu mi-ai oferit tot ce ai, doar că eu nu am fost înțelegătoare.
 
Mi-am jucat rolul foarte bine, tu crezând tot ce-ți promiteam..Am jucat zâmbete, sărutări, îmbrățișări și vorbe..toate au fost false, iar tu, un naiv, ai crezut în mine.
Știam încă de la început, că mai mult de 3 luni, nu vom fi împreună. A fost încă de la un început, un joc, în care tu mi-ai fost victima perfectă și naivă.
 
Îți aduci aminte la ceea ce visam? La o casă a noastră, un loc al nostru, o familie și-un copil, pe toate să le avem împreună, cândva. Tot ce voiam era să te fac să cazi și mai rău în prăpastie, în jocul făcut de mine, cu câteva luni înainte, sau poate chiar ani.
 
madalinasite.wordpress.com
 
Și acum șterge totul din mintea ta, din ceea ce ai citit și dăți seama că de fapt tot ceea ce am scris, este un fel de psihologie inversă. Adică toate astea, le crezi tu, pentru că mi-am dorit totul sau nimic și am pus punctul pe i. Asta dacă mă cunoști cât de puțin, știi că asta îmi doresc de la o relație, sau ce mi-am dorit de la tine.
Ți-am oferit totul, am crezut în vorbele tale și am visat la un viitor cu tine, dar ce ai putut tu să-mi oferi tu, au fost doar 3 luni..în care nu știu cât adevăr sau minciună a fost..
 
A fost..rămâi cu bine, ia cu tine și regretele, lacrimile, zâmbetele,vorbele.. eu nu le mai vreau. Eu nu te mai vreau!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s